Már érezni a tavaszt a levegőben

Nyomtatás

pann web 7

Közben a hideg, túlnyomóan szeles, borús idő ellenére valahogy elkezdtünk a tavaszra hangolódni. Lankadt a teremben szervezett programok iránti érdeklődés, a gyerekek feltöltődve inkább a szabadba vágyakoztak.

pann web 5
Közösen készültünk a húsvétra, tanultunk locsoló verseket és festettünk tojásokat, majd a locsolókat is együtt, közösen fogadtuk. 

pann web 4

Majd amint az időjárás megengedte, elkezdtünk szabadtéri programokat tervezni. Így került sor az anyáknapi grillezésre.

Sajnos az időjárás ismét megmakacsolta magát és elviselhetetlen szelet küldött ránk, de a jókedvünket és a gyerekek lelkesedését semmi nem tudta elrontani. Magyar hagyományainkhoz híven, május első vasárnapján felköszöntöttük az édesanyákat.

pann web 3

Fontos esemény az elmúlt hónapok felidézésekor a márciusban megtartott közgyűlésünk. A résztvevők bizalmat szavaztak a jelenlegi vezetőségnek, gratuláltak az elmúlt évben elért sikerekhez. Közösen kiértékeltük a 2022-es programokat, megbeszéltük a nehézségeket majd meghatároztuk a jövőbeni terveket, elképzeléseket. Fontosnak tartjuk a tagság bevonását a szervezésekbe, a közösségi élet mindennapjaiba. Hisszük, hogy jól működő egyesületet csak egy aktív, szerepvállaló tagsággal lehet építeni. Mivel a Pannónia Klub nem egy üzleti vállalkozás, mi nem különböző szolgáltatásokat árulunk, hanem közösséget építünk és ehhez szükségünk van a Te segítségedre, hozzájárulásodra is!

pann web 2

Programjaink megvalósításához köszönjük a Nemzetpolitikai Államtitkárság, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., illetve a Svédországi Magyarok Országos Szövetségének támogatását.

pann web 1

logok pan web